Haber

28. Avrasya Ambalaj Fuarı, Türkiye dahil 123 ülkeden 75 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırladı

28. Avrasya Ambalaj Fuarı, Türkiye dahil 123 ülkeden 75 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırladı

 

Alanında en kapsamlı ve en büyük ticaret platformu olan ve Avrasya coğrafyasının her yıl düzenlenen Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı, 11-14 Ekim 2023 tarihleri ​​arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Avrasya Ambalaj İstanbul, eş zamanlı olarak gerçekleştirildi. 17. Gıda ve İçecek Teknolojileri Fuarı Food-Tech, 1200’ün üzerinde firma ve firma temsilcisine ev sahipliği yaptı. 14 salonun tamamında 120 bin metrekare kapalı alanda gerçekleştirilen fuar yoğun ilgi görürken, dört gün boyunca katılımcı firma ve ziyaretçiler tarafından birçok iş anlaşması imzalandı.

Geleceğin çözüm odaklı firmalarının yaratıcı ambalaj çözümlerini ve son teknolojilerini dört gün boyunca sergiledikleri 28. Ambalaj İstanbul Fuarı büyük bir başarıyla sona erdi. Fuar için 122 ülkeden 13.391 uluslararası ziyaretçi İstanbul’a gelirken, Türkiye’den 61.665 ziyaretçi fuarda katılımcı firmalarla bir araya geldi. Toplam 75.056 ziyaretçiyi ağırlayan Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı, RX Tüyap tarafından Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) ve Ambalaj Makineleri Derneği (AMD), Etiket Sanayicileri Derneği (ESD), Esnek Ambalaj Sanayicileri Derneği (FASD) iş birliğinde düzenlendi. ), Karton Ambalaj Sanayicileri Derneği (KASAD), Metal Ambalaj Sanayicileri Derneği (MASD), Oluklu Mukavva Sanayicileri Derneği (OMÜD) ve Sert Plastik Ambalaj Sanayicileri Derneği (SEPA).

Türkiye, Orta ve Batı Avrupa, Balkanlar, Rusya, Kafkaslar, Orta Asya, Orta Doğu ve Afrika’dan katılımcı firmalar, gıda ve gıda dışı tüm sektörlerin karar vericileriyle buluşma, ticaret hacimlerini ve marka değerlerini artırma fırsatı buluyor ve müşterilerle yüz yüze görüşüyoruz. Fuardan çok mutlu ayrıldı.

RX Tüyap Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü Berkan Öner.Türkiye’nin ambalaj sektörünün dünyanın önde gelen ülkeleri arasında yer aldığını belirtti, şöyle konuştu: Avrasya Ambalaj Fuarı, bölgesinin en çok tercih edilen ticari platformu olduğunu bir kez daha kanıtladı. Sadece hitap ettiğimiz coğrafyadan değil, Batı Avrupa’nın yanı sıra Amerika ve Latin Amerika’dan da ziyaretçi ağırladık. “Sürdürülebilir büyümeyi sağlamak için pazarlama faaliyetlerimizi artırmaya devam edeceğiz.”dedi.

Şimdiden gelecek yılın tarihlerini takviminize işaretleyin!

29. Uluslararası Ambalaj Endüstrisi Fuarı Avrasya Ambalaj İstanbul ve 18. Uluslararası Gıda ve İçecek Teknolojileri Fuarı FoodTech, 23-26 Ekim 2024 tarihleri ​​arasında her zamanki adresi olan İstanbul Büyükçekmece Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

piraziz-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu