Haber

Amatör spor kulüplerine büyük destek

ORDU (İGFA) – Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in spora ve sporcuya desteği artarak devam ediyor. Önder Güler’in talimatıyla il genelinde 19 ilçede faaliyet gösteren 1. Amatör Lig, 2. Amatör Lig, U19-U17-U15 kulüplerine maddi yardımda bulunuldu.

AMATÖR SPORLARA YARDIM 15 MİLYON LİRAYI AŞTI

Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantı salonunda düzenlenen törende bir konuşma yapan Önder Güler, Ordu’da amatör sporun gelişmesine büyük önem verdiklerini, 2015 yılında olduğu gibi bu yılda da desteklemeye devam edeceklerini söyledi. yıl, mümkün olduğunca.

Başkan Güler, “Kulüplerimize, kanunların izin verdiği ölçüde yemek, barınma, malzeme yardımı, yakacak desteği ve spor malzemeleri olmak üzere yaklaşık 13 milyon TL nakdi ve nakdi yardımda bulunduk. Bundan sonra kulüplerimizin hesaplarına 2 milyon 263 bin TL yeni yardım yatırmaya başlayacağız. Böylece amatör kulüplerimize 15 milyon TL’nin üzerinde yardımda bulunduk. Bunların dışında yeni planlarımız var. Büyükşehir Belediyesi olarak spora ve sporcuya her alanda destek vermeye devam edeceğiz.”

ASFK LİDERİ METİN KIR: “BÜYÜKŞEHİR HER ZAMAN YANIMIZDA”

Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Lideri Metin Kır, Önder Güler’e desteklerinden dolayı teşekkür etti. Kır, “Bugün bize verilen destek, sporun geleceğine verilen destektir. Bu nedenle Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler başta olmak üzere tüm ekibine teşekkür ederiz.”

Meclis salonunda düzenlenen törene Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdulkadir Hatipoğlu, Aybastı Belediye Başkanı Beytullah Geçtan’ın yanı sıra amatör spor kulübü temsilcileri, teknik heyet ve sporcular katıldı.

haberkozluk.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu