Haber

Bursa’da ‘Okçuluk Salonu’nda çalışmalar hızlandı

BURSA (İGFA) –Bursa’daki amatör spor kulüplerine nakdi ve birebir takviye sağlayan Büyükşehir Belediyesi, mevcut alanları yenilerken, ‘sporu tabana yaymak için’ yaz ve kış spor okulları gibi projelerle de sporcunun her zaman yanında. ‘, ‘dallara özel’ spor tesislerini kente kazandırmaya devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi, Bursa sporunun kalbi olan Atıcılara şimdi de futbol, ​​atletizm, yüzme, tenis ve salon sporlarının yapıldığı tesislerle bir okçuluk salonu kazandırıyor. Atıcılar futbol sahalarının yanında yapımı devam eden projede 455 ve 115 metrekarelik iki adet kapalı okçuluk salonu bulunuyor. Toplam 835 metrekare kullanım alanı, açık ve kapalı okçuluk tesisleri, çevre düzenlemesi ve otoparkıyla Shooters, Bursa’da okçuluğun da kalbi olacak. İnşaatın hızla devam ettiği projede iç duvar montajları ve çelik çatı montajı devam ediyor.

YENİ BAŞARILAR GELİYOR

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa’nın ‘spor şehri’ kimliği kazanması için Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteğiyle birbirinden değerli spor yatırımlarını hayata geçirdiklerini belirterek, “Biz amatör spor kulüplerimizi nakdi desteklerken, ve bire bir yardımlar bir yandan da fiziksel alt yapılarını iyileştiriyoruz.Belediye sporları sayesinde yaz ve kış spor okullarımızla çocuklarımızı bir kez daha ön plana çıkarıyoruz.Tüm bu çalışmalar sayesinde olimpiyat dereceler gelmeye başladı.Bu kapsamda yapılan faaliyetlerden biri de okçuluk merkezimiz.Okçuluk bizim cet sporumuz ama son yıllarda da ilgi görmeye başladı.Olimpiyat şampiyonu oğlumuz Mete Gazoz’un Bursa’dan da Bursalı çocuklarımıza bu anlamda büyük moral oldu. İnşallah mayıs veya haziran ayına kadar tamamlayacağız. Bursa’daki okçuluk camiamıza hayırlı olsun” dedi.

habersarioglan.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu