Haber

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Özel’e desteğini açıkladı

Çelik ve Özel, 4-5 Kasım’da yapılacak kongre için Özel’in seçim kampanyasını yürüttüğü ofiste basın toplantısı düzenledi.

İstanbul’daki toplantılarda konuşan kongre delegelerinin değişikliği dile getirdiğini belirten Çelik, “İstanbul’da seçilen 196 kongre delegesinden 185’i başkan adayı olarak Özgür Özel’i imzaladı.” söz konusu.

Bunun sadece 185 kongre delegesinin değil, İstanbul halkının da iradesi olduğunu belirten Çelik, “İstanbul’da sokakta, sahada, okulda, okulda bir değişim talebinin olduğunu çok net görüyoruz. çalışın. İstanbullular umut arıyor. İstanbul umudun şehridir. İstanbul partimizi daha da güçlü kılıyor.” “Daha ileri taşıyacak bir sürecin öncüsü olmak için 185 kongre delegesi ile Sayın Özgür Özel’in yanındadır.” dedi.

– “196 kongre delegemizden 185’inin imzası onur kaynağıdır”

Özgür Özel, İstanbul’un Türkiye’yi yansıtan bir şehir olduğunu belirterek, “Seçilmiş 196 kongre delegemizden 185’inin imzasını almış olmak benim için büyük bir onur. Adaylığıma destek veren her delegeye ve üyemize teşekkür ederiz. Bu delegeleri kim atadı?” “Şükran ve şükran borçluyum.” söz konusu.

CHP’ye yakışan, mağduriyetlerin, kırgınlıkların olmayacağı bir kongre yapacaklarını belirten Özel, “Kongreye kaç imzayla girersek girelim. Ancak kongre salonundan el ele çıkacağız ve kongre salonundan çıkacağız. Tüm delegelerimizle, tüm il başkanlarımızla, tüm ilçe başkanlarımızla omuz omuzayız.” dedi.

Özel, İstanbul dışındaki diğer il teşkilatlarına ilişkin değerlendirmesinin sorulması üzerine ise şunları söyledi:

“Her geçen gün daha doğru haberler, daha güçlü takviyeler geliyor. Türkiye’de değişim umudu artıyor. İl teşkilatlarımız, ilçe teşkilatlarımız ve delegelerimiz sokağın sesine kulak veriyor. Sokak ‘değişim’ diyor. Sokak umut istiyor, Gelen her haber bu umudu güçlendiriyor.”

haber-goynucek.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu