Teknoloji

Esports Takım Menajeri olacağımız “ESports Manager 2024” belli oldu

Futbol kulübü yöneticiliği denildiğinde aklımıza gelen tek bir oyun serisi vardır: Futbol menajeri Seri. Her ne kadar espor takımlarının yönetimi için benzer oyunlar geliştirilse de espor içerisindeki oyun türlerinin farklı olması nedeniyle şu ana kadar çok kapsamlı bir oyun göremedik. E-Spor Müdürü 2024 Adlı oyunun bu durumu değiştirebileceğine inanıyor. Oyun aynı zamanda oyunun resmi X hesabıyla birlikte duyuruldu.

Burası yönetim oyunlarının Palworld’ü mü?

Oyunun hem logosu, hem kapak resmi hem de ortak arayüzü Futbol Yöneticisi serisi Bana hatırlatır. Aslında yazı tipleri oldukça iyi seçilmiş. Öyle ki arayüze ve kapağa baktığınızda “Sports Interactive’in eline sağlık, burayı da boş bırakmadılar.” Diyebilirsiniz ama bu oyunun üreticisi Neurona Games adında bir firma. Şirketin tarihinde başka bir oyun yok. X’teki kullanıcı adları, şirketin geçmişte benzer bir oyun yapmaya çalışmış olabileceğini düşündürüyor.

Oyunun Steam sayfasına baktığımızda, 2024’te Espor Müdürü 100’ü aşkın lisanslı ekipten sadece birine liderlik edebildiğimizi, aynı zamanda kendi grubumuzu da kurabildiğimizi görüyoruz. Gerçek oyuncularla gerçek etkinliklere katılabiliyoruz. Şimdilik oyunda sadece bir tane var. CS:GO grubu Kurabiliriz. Ekibimize yeni oyuncular katabilir, mevcut oyuncularımızı geliştirebilir, aynı zamanda takımın mali yönetimini de üstlenebiliriz. Çeşitli etkinlikleri de kazanmaya çalışıyoruz.

şu anda oyun Belirli bir çıkış tarihi yok. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu