Haber

Fark yarattılar! Manchester City’den Arsenal’e futbol dersi

Premier Lig’de zirveyi yakından ilgilendiren maçta Manchester City, Arsenal ile karşı karşıya geldi. Etihad’da oynanan karşılaşmayı Manchester City 4-1 kazandı. Ev sahibine galibiyeti getiren golleri 7 ve 54. dakikalarda Kevin De Bruyne kaydetti, 45+1. John Stones ve 90+5 dakika. Haaland tarafından kaydedilen dakikalar. Arsenal’in tek golü 86. dakikada Holding’ten geldi.

DE BRUYNE VE HAALAND BAŞARISIZ

Manchester City’nin Belçikalı yıldızı De Bruyne, 2 gol 1 asistlik performansıyla öne çıktı. Karşılaşmada çok gol girişiminde bulunan ancak kaleci Ramsdale’i geçemeyen Erling Haaland, 1 gol 2 asistle oynadı. Kevin De Bruyne, Premier Lig’deki 63. golünü David Beckham’ı 62 golle yenerek kaydetti.

ARSENAL BAŞARISIZ OLDU

Manchester City karşısında etkisiz bir görüntü sergileyen Arsenal, 48. dakikada kaleye ilk şutunu buldu. Ligde çıktığı son 10 maçta namağlup olan Arsenal, son kez yine Manchester City’ye mağlup oldu.

FARK OLUŞTURDU

Arsenal, sadece 19 gün önce Manchester City’nin 8 puan önündeydi. Bir maç kaçıran Guardiola’nın öğrencileri aradaki farkı 2’ye indirdi. Manchester City’nin bu galibiyetle skoru 73’e yükseldi. Arsenal 75 puanda kaldı. Ligin önümüzdeki haftasında Manchester City, Fulham’ı konuk edecek. Arsenal, Chelsea’yi ağırlayacak.

kadirliajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu