İş

Goodyear, yeni yatırımcı ilişkileri kıdemli direktörünü atadı

AKRON, Ohio – Goodyear Lastik ve Kauçuk Şirketi (NASDAQ: GT) bugün Greg Shank’ın Yatırımcı İlişkileri Kıdemli Direktörü olarak katıldığını duyurdu. Şirketin uzun süredir çalışanı olan Shank, doğrudan başkan yardımcısı ve finans müdürü Christina Zamarro’ya rapor verecek.

Goodyear’daki geçmişi 2008 yılına dayanan Shank, yatırımcı ilişkilerindeki rolü de dahil olmak üzere şirket içinde finansla ilgili birçok pozisyonda görev aldı. Shank en son Amerika iş biriminde Finansal Planlama ve Analiz Direktörü olarak görev yaptı. Şirket, Goodyear’ın operasyonlarına ilişkin kapsamlı bilgi birikimini ve güçlü ağ oluşturma becerilerini, bu göreve atanmasında kilit faktörler olarak görüyor.

Christina Zamarro, Shank’ın şirketin iş dinamiklerini kapsamlı bir şekilde anlaması nedeniyle yatırım camiası için değerli bir varlık olacağına inandığını söyledi. Zamarro ayrıca Christian Gadzinski’ye son iki yılda yatırımcı bağlantılarına yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti ve Goodyear’ın Kuzey Amerika’daki Ticari Lastik bölümünde yeni bir pozisyona geçerken kendisine başarılar diledi.

Goodyear, yaklaşık 74.000 çalışanıyla dünyanın önde gelen lastik üreticilerinden biri olarak tanınmaktadır. Şirket 23 ülkede 57 tesis işletmektedir ve Akron, Ohio ve Colmar-Berg, Lüksemburg’da iki İnovasyon Merkezi bulunmaktadır. Bu merkezler lastik sektörünün teknoloji ve performans standartlarını iyileştirmeye adanmıştır.

Bu liderlik değişikliğine ilişkin bilgiler Goodyear Tire & Rubber Company tarafından yayınlanan bir basın bültenine dayanmaktadır.

InvestingPro İçgörüleri

Goodyear Tire & Rubber Company’nin (NASDAQ: GT) Greg Shank’ı Yatırımcı İlişkileri’nin yeni kıdemli direktörü olarak kabul etmesiyle paydaşlar en son finansal verilerden ve uzman analizlerinden faydalanabilecek. InvestingPro’nun gerçek zamanlı bilgilerine göre Goodyear ciddi bir borç yüküyle çalışıyor ve zayıf brüt kar marjları yaşıyor. Ancak şirket, Otomobil Bileşenleri segmentinde değerli bir oyuncu olmaya devam ediyor.

InvestingPro verilerine göre Goodyear’ın piyasa değeri 3,95 milyar dolar ve negatif F/K oranı -8,02 olup bu durum karlılıktaki zorlukları yansıtıyor. 2023’ün 3. çeyreği itibarıyla son on iki ayda gelir artışında hafif bir düşüş olmasına rağmen, şirketin Brüt Kar Marjı %16,52 oldu ve analistler önümüzdeki döneme ilişkin faydalarını yukarı doğru revize ederek gelecekteki mali performansa ilişkin potansiyel iyimserliğe işaret etti.

InvestingPro Tips, Goodyear’ın son on iki ayda kârlı olmamasına ve yüksek bir FVÖK değerleme çarpanıyla işlem görmesine rağmen, son üç ayda güçlü bir getiri elde edildiğini ve analistlerin şirketin bu yıl kârlı olacağını tahmin ettiğini öne sürüyor. Goodyear’ın hissedarlarına temettü ödemediğini de belirtmekte fayda var ki bu da gelir odaklı yatırımcılar için dikkate alınması gereken bir husus olabilir.

Goodyear’ın mali tablolarını ve geleceğe yönelik beklentilerini daha derinlemesine incelemek isteyenler için InvestingPro çok sayıda ek ipucu ve ölçüm sunuyor. Şu anda InvestingPro aboneliği %50’ye varan indirimle özel bir Yeni Yıl indiriminde. Yatırım araştırmanızı daha da geliştirmek için “SFY24Kupon kodunu kullanarak 2 yıllık InvestingPro+ aboneliğinde %10 indirim ” “SFY241“Kupon kodunu kullanarak 1 yıllık InvestingPro+ aboneliğinizde ek %10 indirim elde edebilirsiniz. InvestingPro, yatırımcıların bilinçli kararlar almasına rehberlik edebilecek birçok ek ipucuna sahiptir.

Bu makale yapay zeka desteğiyle oluşturulmuş, tercüme edilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

guzelyurtajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu