Haber

Kırşehir Belediye Başkanı ve CHP’li yetkililer esnafla buluştu

KırşehirBelediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan ve CHP İl Başkanı Baran Genç, Kırşehir Pazaryeri esnafıyla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

Yeni yılla birlikte gelen zamlar nedeniyle halkın büyük maddi sıkıntı yaşadığını belirten Başkan Ekicioğlu, “Maalesef her gün birçok ürüne yapılan fahiş fiyat artışları halkımızın satın alma gücünü her geçen gün düşürüyor, bir yandan da sorunlar yaşanıyor. Esnaf sayımız artıyor.”

Pazar yeri esnafının sorunlarını da dinleyen Önder Ekicioğlu, şunları söyledi:

“Maddi sıkıntılar, işsizlik ve ekonomik kriz karşısında çaresiz kalan vatandaşlarımız her geçen gün yeni artışlara uyanırken, personelden memura, emekliden esnafa kadar herkes bu durumdan önemli ölçüde etkileniyor.

Türkiye’deki ekonomik krizden ilimizdeki pazar esnafının da etkilendiğini görüyoruz.

Ülke genelinde yaşanan kuraklık, tarım arazilerinin verimsiz kullanımı ve yüksek enflasyon nedeniyle pazar yerlerine yaklaşamayan vatandaşlar, her geçen gün artan hayat pahalılığı karşısında ne yazık ki çaresiz kalıyor.

Dileğimiz, yaşanan sıkıntıların bir an önce son bulması ve hem esnafımızın hem de hemşehrilerimizin geçim sıkıntısının son bulması için merkezi olarak gerekli tedbirlerin alınması, ülkemizin yaşadığı ekonomik sıkıntıların da bir an önce sona ermesidir. mümkün olur olmaz.”

Kaynak: ANKA / Yerel

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu