Yaşam

Kıvanç Tatlıtuğ, Aile Dizisindeki Öpüşme Sahnesinin Ardından Evliliğinde Kriz Olduğu İddialarını Konuştu

Show TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Aile dizisi kısa sürede yoğun ilgi gören yapımlardan biri oldu. Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın paylaştığı dizinin ilk bölümündeki öpüşme sahnesi sosyal medyayı salladı. Tatlıtuğ’un eşi Başak Dizer’in bu sahneye tepki göstererek ‘Bir daha olursa giderim’ dediği iddia edildi. ‘Aslan’ karakterine hayat veren Kıvanç Tatlıtuğ, konu hakkında ilk kez bir açıklama yaptı.

Detayları görelim…

Ay Yapım imzalı Aile dizisi 7 Mart’ta seyirciyle buluştu. Merakla beklenen dizi Show TV ekranlarına oldukça hızlı bir giriş yaptı.

Aile, Medcezir dizisinin ardından televizyon ekranlarına geri dönen Serenay Sarıkaya ile son olarak Çarpışma dizisinde rol alan Kıvanç Tatlıtuğ’u bir araya getirdi.

Kısa sürede ekranların sevilen yapımları arasına giren Aile’de sahnelerin ilk bölümden itibaren ortalığı kasıp kavurduğunu söylemek yanlış olmaz.

The Sopranos’tan uyarlanan dizide Aslan ve Devin karakterlerinin ilk bölümdeki öpüşme sahnesi sosyal medyaya damgasını vurdu.

Bu sahnenin 2016 yılından beri mutlu bir şekilde evli olan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çiftinin ortalarını krize soktuğu iddiaları magazin gündemine oturdu.

Öyle ki karar gazetesinin iddiasına göre yakışıklı oyuncunun eşi Başak Dizer’in öpüşme sahneleri için “Bir daha olursa boşanırım” dediği iddia edildi.

Evliliği krizde olduğu iddia edilen Kıvanç Tatlıtuğ, iddiayla ilgili ilk kez konuştu. Sessizliğini bozan başarılı isim 2.Sayfa programına açıklamalarda bulundu.

Tatlıtuğ, “Evde de sette de keyifler çok güzel. Her projede tekrarlanan bu uydurma haberi dikkate bile almıyoruz” sözleriyle iddiayı yalanladı.

Konuyla ilgili görüşleriniz nelerdir?

yorumlarınızı bekliyoruz…

aladagajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu