Yaşam

Nissan, Deprem Bağışçılarına İndirim Yapacak

Ülke olarak 6 Şubat’ta 45 binden fazla insan hayatını kaybetti. depremler Yaralarınızı sarmaya çalışıyoruz. Yerli ve yabancı pek çok firma deprem bölgesine değerli yardım ve bağışlarda bulunmaya devam ediyor.

Artık ülkemizde tanınan bir otomobil markasıdır. Nissan’dan Depremzedeler için değerli bir atılım geldi. Daha önce bölgeye acil ihtiyaç sahibi eserler göndererek 1 milyon euro bağışta bulunan şirket, müşterileri ile birlikte bağış programı başlatacağını duyurdu.

20 bin TL beyin sarsıntısı yardımı yapan müşterilere alacakları araç bedelinden birebir tedbir kesintisi yapılacak.

Nissan Türkiye tarafından yapılan açıklamaya göre Nissan Türkiye ve bayileri; AFAD, Kızılay, Ahbap ve AKUT’a 20 bin TL bağışlanacakMüşteriler tarafından satın alınacak aracın tavsiye edilen anahtar teslim fiyatından. bu miktar azalacak . Müşterilerin, bu fiyat indirimi için bağışta bulunduklarını gösteren bağış makbuzlarını Nissan bayilerine ibraz etmeleri gerekecektir.

Şirket, yeni bağış programı sayesinde bugüne kadar deprem bölgesine verdiği desteği genişletiyor. Nissan Türkiye Genel Müdürü Charbel Abi GhanemDepremden etkilenen vatandaşların hayatlarına ellerinden gelen her türlü yardımla dokunarak kendileri için kurulacak yeni ve sağlam bir geleceğe destek olabilmeyi dilediklerini söylüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu