Haber

Sivasspor, Adana Demirspor maçına odaklandı

Demir Küme Sivasspor Teknik Yöneticisi İşk Calımbay, SporToto Üstün Lig’in 21. haftasında konuk edecekleri Adana Demirspor’u yenmeyi hedeflediklerini söyledi.

Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen idman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Çalımbay, ligin 20. haftasında deplasmanda kazandıkları Gaziantep FK maçında ligin en iyi oyununu sahaya yansıttıklarını ifade etti.

Galibiyet hedeflerine ulaştıkları için mutlu olduklarını dile getiren Çalımbay, önlerinde daha çok maç olduğunu söyledi.

Ligde bu hafta kendi sahasında Adana Demirspor ile oynayacakları maçın çok değerli olduğunu vurgulayan Çalımbay, bu müsabakada taraftara ihtiyaç duyduklarının altını çizerek, “Maçları telafisiz oynayacağız” dedi. dedim.

Hem Avrupa’da hem Türkiye Kupası’nda hem de ligde emek verdiklerini kaydeden Çalımbay, “Bu nedenle taraftarımızın takıma sahip çıkması ve yanlarında olması gerekiyor çünkü biz taraftarımıza çok şey vermeye çalışıyoruz. Ligde başarılı olmak ve tekrar Türkiye Kupası’nı kazanmak için çalışıyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.” dedi.

Çalımbay, “Gaziantep bizi tanıyor, biz artık Gaziantep’i iyi tanıyoruz. Yeni oynadığımız bir takım ama diğer maçı bu kadar kolay kazanamayacağız çünkü kazandık.” terimleri kullandı.

Çalımbay, yeniden Türkiye Kupası’nı kazanmayı hedeflediklerini ve bunu taraftarlarının desteğiyle başarabileceklerini söyledi.

Transfer çalışmaları

Transfer için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Çalımbay, şunları söyledi:

“İnşallah 1 hafta içinde, 10 gün içinde desteğimiz gelirse… Şu anda yönetimimiz de zorlanıyor, onlar geldiğinde daha çok alternatifli, daha kalabalık bir kadromuz olacak. Yedek kulübemiz daha güçlü olacak. Bu kadar. neden tüm bunlar olunca daha çok alternatifli bir kadromuz olacak.İnşallah güzel şeyler de yaparız.Mutlaka transfer yapmamız gereken yerler var, mutlaka yaparız.Yönetim aslında çok çalışıyor. Aciliyet gerektiren pozisyonlarımız var, mutlaka yapmalıyız. Yapamazsak sıkıntı yaşarız.”

Adı Galatasaray ile anılan Uğur Çiftçi’nin transfer çalışmalarını değerlendiren Çalımbay, “Sol beksiz oyuncu vermemiz mümkün değil. Sol beksiz kalırız sadece Ziya. sana verme şansım yok.” değerlendirmesini yaptı.

“Uğur’u Galatasaray’a vermeyeceğiz” Bu tür haberlerin gerçeği yansıtmadığını vurgulayan Çalımbay, sözlerini şöyle tamamladı:

“Biz öyle bir şey söylemiyoruz, sol bek bulamazsak Uğur’u veremeyiz diyoruz. Emre bize gelse Uğur gidiyordu, her şey yolundaydı, bitmişti. Emre’nin kendisi haklı Galatasaray gibi bir kulüpten ayrılmak istemiyor ama doğal olarak bir oyuncumuzu verdiğimiz zaman kulüpten de ayrılmak istemiyoruz onu değiştirmeliyiz mesela Dia Saba gitti Saba gitsin hiç istemedik ama gitti onun yerini doldurmak zorundayız Şimdi Uğur giderse yerine Uğur’u da almamız lazım Almadan bir şey verme şansımız yok. bir şekil olsaydı Saba’yı böyle bırakmazdık.”

Eğitim

Demir Küme Sivasspor, Spor Toto Harikalar Ligi’nin 21. haftasında 28 Ocak Cumartesi günü Adana Demirspor ile oynanacak maçın hazırlıklarına başladı.

Teknik Müdür İşk Çalımbay yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, esneme hareketlerinin ardından yarı sahada çift gol maçı yaptı.

Leke James ve Aaron Appindangoye, sakatlıkları nedeniyle takımdan farklı koştu.

dursunbeyajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu