Haber

Tolunay Kafkas: ‘3 kesin transfer yapacağız’

– Tolunay Kafkas: “3 kesin transfer yapacağız”

MKE Ankaragücü Teknik Müdürü Tolunay Kafkas:

“Ankaragücü yeni sezonda büyük bir takım gibi futbol oynayacak”

BOLU – Yeni sezon hazırlıklarını Bolu’da sürdüren MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, “3 kesin transfer yapacağız. Ankaragücü yeni sezonda harika bir takım gibi futbol oynayacak.”

Bolu’da teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde kampa giren MKE Ankaragücü, yeni dönem hazırlıklarını sürdürüyor. 2023-2024 dönemine hazırlanan sarı lacivertli ekip, sabah saatlerinde yaptığı ısınma çalışmaları ve teknik çalışmalarla çalışmalarına devam etti. Ankara grubu yeni döneme Bolu’da oynanacak hazırlık maçlarıyla hazırlanıyor.

Hazırlık kampının çok rahat geçtiğini söyleyen Teknik Menajer Tolunay Kafkas, “Kampımız çok güzel gidiyor. Hazırlık maçı oynadık. Oyunun belli bölümlerinden çok memnunum. Çok yoğun antrenmanlar yapmamıza rağmen oyunun baskı konusu bize çok iyi geldi. Yavaş hazırlanıyoruz. Birinci lig. Maça hazırlanmaya çalışıyoruz. Kamp döneminde 4 hazırlık maçımız daha var. İlk maçımız Eyüpspor ile. Duruma göre şartlara göre zamana göre zamana göre” Diğer takımların maç programı, başka maç oynayabiliriz’ dedi.

“3 kesin transfer yapacağız”

Transfer sinyalleri veren Tolunay Kafkas, “Bir yandan transfer çalışmalarımız devam ediyor. Buradan taraftarlarımıza da söylüyorum. Oyuncu alacağız ama transferler kolay olmuyor. Son anda anlaşıp bozulan oyuncular oldu. Sonradan kulübümüzün sorun çıkardığı oyuncular oldu ama 2 taraf da, “Kanat ve kaleci mutlaka alınacak. Duruma göre başka bir mevkiye oyuncu alabiliriz ama 3 kesin transfer yapacağız” diye konuştu.

“Ankaragücü yeni sezonda büyük bir takım gibi futbol oynayacak”

Taraftarını arkalarına aldıklarında ligi çok rahat bitireceklerini ifade eden Kafkas, “Ankaragücü yeni dönemde çok iyi bir takımla futbol oynayacak. Aslında geçen sene de bu takım bunun sinyallerini verdi. Daha iyi olacağız. Aynı zamanda bu takımın teknik direktörüyüm. “Taraftar değilim. Ben de hayranıyım. Çocukluğumuz burada geçti. Birçok maç izledik. En büyük taraftar bizim taraftarımız, en pahalı oyuncular bizim oyuncularımız. Camia olarak güçlüyüz, hazırız. Bu taraftarı arkamıza aldığımız sürece uygun yerlerde bu ligi çok rahat bitirir” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu