Haber

Vize ilçesinde yol yapım çalışmasına başlanacak, Kırklareli’de elektrik kesintisi yapılacak

Vize ilçesinde yol yapım çalışması başlatılacak.

Belediye Başkanı Ercan Özalp, yaptığı yazılı açıklamada, ilçede 8 kilometrelik yolda sathi kaplama yapılacağını bildirdi.

Olumsuz hava koşulları ve doğalgaz altyapı çalışmaları nedeniyle yolların bir kısmının zarar gördüğünü ifade eden Özalp, vatandaşların ulaşımdaki konforunu artırmak istediklerini kaydetti.

Yol yapım işi için ihale yapıldığını belirten Özalp, “Vize Belediyesi olarak cadde, sokak ve kaldırımlarımızda yapım ve bakım çalışmalarına hız kesmeden devam etmek hedeflerimiz arasında. Daha güzel ve daha güzel bir yer için çalışmalarımız devam ediyor. modern Visa kesintisiz olarak devam edecek.” terimleri kullandı.

Elektrik kesintisi

Kırklareli’de 7 köy ve 4 mahallede elektrik kesintisi olacak.

TREDAŞ’tan yapılan açıklamaya göre, kent merkezine bağlı Geçitağzı, Çağayık, Dere, Karadere, Kapaklı, Şükrüpaşa ve Kula köyleri ile Vize ilçesine bağlı Cumhuriyet, Kale, İnanç mahalleleri ile Demirköy ilçesine bağlı Yeni Mahalle’ye bir süre enerji verilmeyecek. bakım ve onarım çalışmaları kapsamında ise; .

Söz konusu kesintiler kent merkezine bağlı köylerde 09.00-14.00, Cumhuriyet, Kale ve Güven mahallelerinde 09.00-12.00, Yeni Mahalle’de 09.00-17.00 saatleri arasında uygulanacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu