Haber

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden çocuklara bayramda tiyatro hediyesi

Yarıyıl Tatili Çocuk Tiyatro Şenliği tatile renk katacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, yarıyıl tatilinde çocukları tiyatroyla buluşturuyor. 20-28 Ocak tarihleri ​​arasında 9 farklı eğlenceli oyun 2 farklı sahnede çocuklarla buluşacak.

Antalyalı çocuklar tiyatro oyunlarıyla keyifli bir sömestr tatili geçirecek. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin çocuklara armağan ettiği Yarıyıl Tatili Çocuk Tiyatro Şenliği, 20-28 Ocak tarihleri ​​arasında gerçekleştirilecek. Rengarenk ve eğlenceli çocuk oyunları Atatürk Kültür Merkezi ve Yenimahalle Kültür Merkezi’nde saat 13.00 ve 15.00’de iki farklı oturumda ücretsiz olarak izleyicilerin beğenisine sunulacak.

REZERVASYON İLE İZLENEBİLİR

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen ücretsiz Yarıyıl Tatili Çocuk Tiyatro Şenliği kapsamında Etkin Yaşlı Merkezi; Keloğlan’ın Sihirli Kitabı, Giriş Sahnesi; Bir Yaz Günü Müzik, Yırtık, Hansel ile Gretel’in Eğlenceli Hikayesi, Kırmızı Başlıklı Kızın Hikayesi, Beyoğlu Sanat Grubu; İki Şaşkın Arkadaş ve Mikrop, Kırmızı Kalem Sanat Akademisi, Sandığın Büyüsü ve müzikli ve danslı çocuk oyunu Kardan Adam ve Maya ile seyirci karşısına çıkacak.

Maçları izlemek isteyenlerin www.antalya.bel.tr adresinden rezervasyon yaptırmaları gerekmektedir. Oyunlar 13.00 ve 15.00 olmak üzere iki farklı oturumda seyirciyle buluşacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu