Haber

İzmir’de kız çocuğu kaçırdığı iddiasıyla çatışma: 7 kişi gözaltına alındı

İzmir’in Karşıyaka ilçesindeki mahallede, 16 yaşındaki gencin sokak ortasında pompalı tüfekle aile bireyleri ile çatıştığı olayla ilgili Polis Özel Harekat (PÖH) takviyeli operasyon düzenlendi. bir kızı kaçırmak. 6 adrese eş zamanlı baskınlarda 7 kişi daha gözaltına alındı.

Olay, 14 Ocak günü saat 14.00 sıralarında Örnekköy Pazaryeri yakınında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kızın kaçırılması nedeniyle birbirlerine düşman olan HU (16) ve ailesiyle tartıştıktan sonra eve dönerek pompalı tüfeği aldı. HU karşı tarafın evine pompalı tüfekle ateş ederken, aile üyeleri de yine pompalı tüfekle karşılık verdi. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede, çıkan çatışma sonucu 4 kişinin saçmalarla yaralandığı öğrenildi. Sokakta çıkan çatışma anı vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüde, sokakta pompalı tüfekle kendisine ateş eden bir kişiye çatıdan pompalı tüfekle karşılık verildiği anlar yer aldı. Daha sonra çatıdan ateş eden şahsın elinden silahı başka bir kişinin aldığı anlar da yaşandı.

Mahalleye PÖH merkezli operasyon düzenlendi

Olayın ardından şüphelileri yakalamak için çalışma başlatan Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, görgü tanıklarının ifadesine göre olayı işlediği belirlenen HU’yu (16) dün suç silahıyla birlikte gözaltına aldı. Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları çalışma sonucunda olaya karıştıklarını belirledikleri şüphelileri yakalamak için bugün Örnekköy Mahallesi’nde eş zamanlı baskın düzenledi. Adreslerde yapılan aramalarda tabanca, pompalı tüfek fişeği ve fişekler ele geçirildi.

Gözaltına alınanların sayısı 8’e ulaştı

Operasyon kapsamında çok sayıda hata kaydının olduğu belirlenen şüpheliler arasında FZ, Ü.Z., OZ, CAÇ., GM, Ç.Ç. ve AOÇ. Gözaltına alındı. Dün gözaltına alınan HU’nun da aralarında bulunduğu toplam 8 şüphelinin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi. – İZMİR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu