Yaşam

Kingfisher 26.Bölüm İzle Ekranı: Kingfisher Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Gülseren Budaıcıoğlu’nun romanından ekranlara uyarlanan Yalıçapkını dizisi bu hafta 26. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Star TV ekranlarının başarılı yapımı bu hafta gerçek hayat hikayesinden alıntı yapma konusu ile dikkatleri üzerine çekti. OGM Pictures dizisinin başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor yer alıyor. Peki rekorlar kıran dizinin bu bölümünde Seyran ve Ferit’i neler bekliyor? Kingfisher serisinin son bölümü kaçıranlar veya tekrar izlemek isteyenler için Onedio’da!

İşte Kingfisher 26. bölüm izleme ekranı ve son bölüm özeti!

Sevilen dizi Yalıçapkını’nın yönetmen koltuğunda Burcu Alptekin oturuyor. Dizinin senaristliğini ise Mehmet Barış Günger üstleniyor. Peki, Yalıçapkını dizisinin 26. bölümünde neler yaşandı?

Gelin Kingfisher’ın son bölümüne bir göz atalım ?

Yalıçapkını 26. bölümde Seyran, Ferit’i Pelin’de görünce ikilinin ortasındaki sorunlara bir yenisi daha eklenir.

Ferit ve Pelin’in ortasında kalan Seyran öfkeyle eve döner. Bu Zerrin için bulunmaz bir fırsattır.

Hiçbir fırsatı kaçırmayan Zerrin, Seyran ve Ferit’in arasında istediği gerilimi yaratmanın bir yolunu bulur.

Kazım, ailesiyle birlikte iftar için Korhan Ailesi’nin yanına geliyor. İftar sofrasında gündeme gelen Suna ve Saffet’in durumu hem Abidin’i hem de Suna’yı endişelendiriyor.

Ferit ise hemen harekete geçer. Kazım’dan onay alan Ferit, Saffet’le konuşmak için tekneye gider.

İşlerin hızlı gitmesinden korkan Abidin’in de bir planı vardır! Abidin, Suna’ya bir teklifte bulunur.

Zerrin sonunda Seyran’ı tedirgin etmeyi başarır. Seyran’ın Zerrin karşısındaki duruşu ve aldığı önlemler herkesi şaşırtır.

Kingfisher 25. Bölüm Özeti Önceki Bölümde Neler Oldu?

Yalıçapkını dizisinin önceki bölümünde: Seyran, Ferit ile annesi arasındaki konuşmalara tanık oluyor. Duydukları üzerine iyice öfkelenen Seyran ve Ferit’in arasında yine soğuk rüzgarlar esmektedir.

İfakat, Suna ve Abidin’i ayırmaya karar verir! Plan yapmakla vakit kaybetmeyen İfakat, Suna’ya büyük bir talih bulur. Saffet ve Suna’yı tanıştırmaya kararlı olan Ifakat, sonunda Suna’yı ikna eder. Seyran, Ferit ve Suna, Saffet’le tanışmak için yemeğe çıkarlar. Abidin ise bu durumdan hiç hoşlanmaz.

Latif için planlarını gerçekleştirmek için harekete geçen İfakat, Sultan’la iş birliği yapıyor! Ferit ile ilgili planları yolunda gitmeyen Zerrin, bu kez Seyran’ı hedef almaktadır. Kendine yeni bir ortak bulan Zerrin, Seyran ile Ferit’i ayırmak için her yolu dener. İşte Kingfisher’ın son bölümleri?

Yalıçapkını 26. Bölüm İzle Ekranı

SON BÖLÜM BİR MODÜL TAM İZLEYİN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu