Ekonomi

Wyndham, EMEA Bölgesi’nde büyümesini sürdürdü

2022 yılında büyüme ivmesini sürdürerek EMEA bölgesinde 550’nin üzerinde otele ulaşan Wyndham, Türkiye dahil bölge genelinde yeni açılışlara hazırlanıyor.

95’in üzerinde ülkede yaklaşık 9.100 oteli ile dünyanın en büyük franchise veren otel şirketi Wyndham Hotels & Resorts, 2022’de yeni açılışlarla Avrupa, Orta Doğu, Avrasya ve Afrika (EMEA) bölgesindeki otel sayısını 550’nin üzerine çıkardı. şirket önümüzdeki aylarda bölgede bazı yeni ve değerli açılışlar yapmayı planlıyor.

“EMEA genelindeki büyümemiz, sektörümüzün gücünün ve dayanıklılığının bir kanıtıdır”

Wyndham Hotels & Resorts EMEA Lideri Dimitris Manikis şunları söyledi: “Seyahatteki toparlanma devam ediyor ve EMEA genelindeki büyümemiz, segmentimizin gücünün ve dayanıklılığının bir kanıtı. herkes için otel seyahatini mümkün kılma misyonumuz. Misyonumuz EMEA. “Çok çeşitliliğe sahip bir bölgede özellikle değerli ve oradaki varlığımızı hem mevcut hem de yeni destinasyonlarda genişletmek için muazzam bir potansiyel görüyoruz.”

Wyndham Hotels & Resorts, 2022 yılında İstanbul, Antalya, Ordu, Samsun, Rize, Mersin, Kahramanmaraş, Diyarbakır ve Erzurum’da açtığı 10 otel ile Türkiye’nin otel sayısı bakımından en büyük uluslararası otel şirketi konumunu güçlendirmiştir. Bu yıl Antalya ve Diyarbakır’da açtığı otelleriyle Wyndham Garden markasını Türkiye’ye getiren marka sayısı, ülkedeki marka sayısını 9’a çıkardı.

Geçtiğimiz aylarda Avrupa’nın köklü otel markalarından biri olan Vienna House’u satın alan Wyndham, üst ve orta segmentte yaklaşık 40 oteli portföyüne kattı. Wyndham markasıyla Wroclaw’da açtığı otel ile Polonya pazarına giriş yapan şirket, Polonya pazarına da Trademark Collection by Wyndham markası altında Düsseldorf’ta açtığı iki otel ve Ramada by Wyndham Essen, Wyndham Garden Münih ile Polonya pazarına giriş yaptı. Messe, Super 8, Wyndham Koblenz. otel sayısını 130’un üzerine çıkardı.

Yunanistan’da açılan TRYP by Wyndham Corfu Dassia, İtalya’da açılan Wyndham Garden Florence ve Portekiz’de açılan Fontinha Porto, Trademark Collection by Wyndham, Wyndham’ın Avrupa’daki önemli açılışlarından bazılarıydı. Ramada by Wyndham markası da Romanya’nın Slatina ve İspanya’nın Murcia gibi lokasyonlarında çok sayıda açılışla büyümeye devam etti.

Orta Doğu’da şirket, BAE’nin en popüler destinasyonlarından biri olan Palm Jumeirah’ta ilk Wyndham Residences otelini açarak Dubai’deki konaklama olanaklarını zenginleştirmeye devam etti. Şirket, bu yıl dünyanın en büyük futbol etkinliğine ev sahipliği yapan Katar’da Wyndham Grand Doha West Bay Beach ve Ramada by Wyndham Doha Old Town otellerinin açılışını yaptı. Wyndham’ın Suudi Arabistan’daki 13. oteli olan 189 odalı Ramada by Wyndham Riyadh King Fahd Road da yakın zamanda açıldı.

Ramada by Wyndham Gangtok Hotel & Casino Golden, Ramada by Wyndham Station Road Katra ve Ramada Encore by Wyndham Siliguri Sevoke Road Wyndham’ın bu yıl Hindistan’daki önemli açılışlarından bazıları oldu ve ülkedeki otel sayısı 50’yi geçti.

Gürcistan’da Trademark Collection by Wyndham markası altındaki iki otel ve başkentin merkezinde açılan Ramada by Wyndham Tiflis otelleriyle büyümesini sürdüren Wyndham, Azerbaycan ve Kazakistan’da da yeni açılışlar yaptı.

Önümüzdeki aylar için planlanan değerli açılışlar

Days Hotel by Wyndham Istanbul Esenyurt da dahil olmak üzere İstanbul’da dört otel açılışının önümüzdeki aylarda gerçekleşmesi bekleniyor. Bunlara ek olarak Konya’da yeni bir otel açılması planlanıyor.

Trademark Collection by Wyndham markasının Atina, Yunanistan, Mainz, Almanya ve Romanya’nın kayak merkezlerinden Razlog’da açılacak açılışlarla büyümeye devam etmesi bekleniyor. Özbekistan’ın zengin tarih ve kültüre sahip şehirlerinden Buhara’da 212 odalı Wyndham oteli açılması planlanıyor.

Açıklamaya göre şirket, açılışların yanı sıra ağında bulunan otellere olan talebi desteklemek için 2022 yılında yeni girişimler başlattı. Dünyanın farklı ve popüler noktalarından oteller, çok yıllık ve çok yıllı etkinlik planlamayı daha kolay ve kullanışlı hale getiren The Meetings Collection koleksiyonuna katıldı. Şirket, taşınabilir uygulamasına getirdiği Road Travel Planner özelliği ile dijital alandaki yeniliklerini sürdürdü.

Wyndham’ın EMEA’daki ve dünya çapındaki otelleri, 97 milyondan fazla kayıtlı üyeye dünya çapındaki binlerce otel, resort ve kiralık tatil yerinde kullanabilecekleri puanlar sağlayan bir ödül programı olan Wyndham Rewards’ın bir parçasıdır. – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu