Teknoloji

Yeniden Doğmuş Gibi: Tasarımını Baştan sona Değiştiren Yeni 2024 Hyundai Santa Fe Ortaya Çıktı!

Hyundai’nin önümüzdeki ay tanıtılması beklenen popüler SUV modeli Hyundai Santa Fe’nin ilk lansman görselleri paylaşıldı. Yeni otomobilin neredeyse tamamen değişen tasarımı şimdiden tartışma konusu olmuştu. İşte karşınızda yeniden dünyaya gelen 2024 model Hyundai Santa Fe.

Hyundai’nin merakla beklenen SUV’si Hyundai Santa Fe, herkesi şaşırtan köklü değişimiyle nihayet gün yüzüne çıktı.

Geçen yıl görücüye çıkan modele göre baştan aşağı değişen yeni SUV, önceki nesillere göre çok daha güçlü ve sportif bir izlenim veriyor.

Öncelikle oldukça keskin bir görünümle bizleri karşılayan SUV, ön kısımda H harfinden ilham alan farlara ve çağdaş ızgaralara sahip.

Yeni Santa Fe, dingil mesafesiyle büyümüş yapısını, yüksek tavanı ve 21 inçlik jant detaylarıyla daha da heybetli gösteriyor.

İlk bakışta büyük bir Hyundai logosu ve Santa Fe yazısı dikkatimizi çekiyor ve aracın arkası da tıpkı önü gibi oldukça çağdaş ve pahalı.

İç tasarımında da değişikliğe uğrayan Santa Fe, büyük bir dijital gösterge paneli, ahşap ve deri desenli döşemelere ev sahipliği yapıyor.

Neredeyse küçük bir konut gibi hissedecek kadar geniş ve müreffeh olan otomobil, bunu ikisi katlanabilen üçlü koltuk düzenine ve düz bagaj kapağına borçludur.

Çoğu kişiye göre yenilenen tasarımıyla çok daha karizmatik bir görünüme kavuşan 2024 Hyundai Santa Fe, bu yıl ağustos ayında gerçekleştirilecek sanal lansmanla resmi olarak tanıtılacak.

ihsangazihaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu