Haber

Başkan Candan’dan Kadir Gecesi Mesajı

Çumra Belediye Başkanı Recep Candan, Kadir Gecesi münasebetiyle bir açıklama yaptı.

Önder Candan, mesajında, Ramazan ayının Kadir Gecesi ile doruğa ulaştığını belirterek, “Ramazan ayının manevi duyguların en yoğun yaşandığı Kadir Gecesi’nin sağlık ve sıhhat getirmesini niyaz ediyorum. ülkemize, İslam alemine ve dünyaya barış ve huzur diler, milletimizin ve Çumralı hemşerilerimin Kadir Gecesini en içten dileklerimle kutlar, kutlarım” dedi.

Mübarek gecelerin hoşgörü ortamının gelişmesine ve güçlenmesine katkı sağladığını kaydeden Önder Candan, mesajında ​​şu ifadelere yer verdi:

“Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemden kurtuluş olan mübarek Ramazan ayının sonuna yaklaşırken, bir geceden daha güzel olan Kadir Gecesini idrak etmenin heyecanını her an yaşıyoruz. bin ay ve kitabımız olan Kur’an indirilmeye başlandığında. Arınma ve mağfiret fırsatı sunan bu mübarek gün ve gecelerde, ibadetlerimizde ve hayatımızda istikrar ve istikametin kıymetli olduğu bilinmeli ve her gün bugünü yaşamak için gayret gösterilmelidir. Maddi ve manevi pek çok hikmeti ve rahmeti, rahmeti ve mağfireti içinde barındıran Ramazan ayı, mübarek Kadir Gecesi ile doruğa ulaşır ve bayram sevinci ile taçlanır. Bu duygu ve niyetlerle, Ramazan ayının en yoğun manevi duygularla yaşandığı bu gecenin ülkemize, İslam alemine ve dünyaya sağlık, huzur ve sükunet getirmesini diliyor, Kadir Gecesini en içten dileklerimle kutluyorum. Gücümüz milletimizin ve Çumralı hemşerilerimindir.”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haber-bogazkale.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

- -
Başa dön tuşu